Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – FOTO – Boxerul clujean LUCIAN BOT, implicat în teribilul accident de la Copăceni! Asociatul său, Mihai Culda a murit strivit de fiarele mașinii

0

Lucian Bot și Mihai Culda - accident Copăceni1ZiarulClujean.ro  a aflat în exclusivitate cine au fost ocupanții mașinii Audi A6, cea care în cursul dimineții de joi s-a izbit violent de un TIR. Mihai Culda, cel care era la volan, a decedat pe loc. Asociatul său, cunoscutul boxer clujean Lucian Bot, era în dreapta și a scăpat cu răni ușoare.

Teribilul accident în care Mihai Culda și-a pierdut viața, spun polițiștii, putea fi evitat dacă tocmai el nu călca așa de mult pedala  de accelerație.

Mihai Culda nu era singur în mașină, ci cu asociatul său, Lucian Bot, un cunoscut boxer clujean.

Lucian Bot a fost transportat la Spitalul Municipal Turda și ulterior a fost externat.

Potrivit polițiștilor, Lucian Bot a avut norocul de a purta centura de siguranță în momentul impactului. Aceleași surse spun că autoturismul circula cu o viteză de 160 de km/h în momentul impactului cu TIR-ul.

Citește și …
EXCLUSIV – DOCUMENT: Boxerul clujean Lucian Bot, primele măsuri după furtul banilor de la accidentul din Copăceni

Citește și …

EXCLUSIV VIDEO – Cadavru jefuit la drumul mare! Peste 10.000 de lei au furat hoții la accidentul din Copăceni! Lucian Bot: “Erau banii pentru salariați”

Citește și …

VIDEO EXCLUSIV – DURERE: Mihai Culda, tânărul decedat în accidentul de la Copăceni, urma să se căsătorească

Citește și …

VIDEO EXCLUSIV – Boxerul Lucian Bot, mărturii cutremurătoare după producerea accidentului de la Copăceni: “Era mort, cu capul pe mâna mea”

Vezi imaginile groazei, click pe titlul de mai jos.

FOTO/VIDEO-Accident HORROR la Copăceni! Șoferul unui bolid de lux a intrat sub un TIR și a murit între fiarele contorsionate

Lucian Bot și Mihai Culda - accident Copăceni

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata