Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO EXCLUSIV – Schimbare RADICALĂ în viața boxerului Lucian Bot, după accidentul de la Copăceni în care a trecut pe lângă moarte: Nu eram extrem de credincios, dar ….

0 5

Lucian-Bot-si-Mihai-Culda-accident-Copaceni1ZiarulClujean.ro a păstrat un fragment din interviul obținut în exclusivitate de la sportivul Lucian Bot, imediat după accidentul în care a fost implicat în luna noiembrie la Copăceni, în județul Cluj. Accident rutier în care boxerul a scăpat ca prin minune cu câteva zgârieturi, dar din păcate asociatul său Mihai Culda, cel aflat la volan, a murit pe loc.

Boxerul își spune povestea trei minute și totodată explică ce s-a schimbat în viața lui după accident.

Lucian Bot explică faptul că nu era un om credincios, dar după experiența trăită și-a dat seama că există cineva care a vegheat asupra lui.

Bot mai spune că trebuie să se schimbe, iar faptul că a scăpat cu viața dintr-un accident atât de violent este un semn de la Dumnezeu.

„Nu sunt o persoană extrem de religioasă, dar îți dă uneori un sentiment și vezi altfel lucrurile. Părerea mea este că trebuie să fii mai bun, nu că eram eu neapărat rău, dar să mai închizi ochii la un moment dat la unele lucruri. A fost o lecție de viață, un semn de la Dumnezeu , care există într-o formă sau alta, … pentru un impact de genul ăsta este un noroc. Sigur există ceva și e un semn că trebuie să schimbi ceva în viața ta. Trebuie să privești lucrurile deschis. O să trebuiască să mă schimb”, a spus cunoscutul boxer clujean, Lucian Bot, în exclusivitate pentru ZiarulClujean.ro.

Reamintim, Lucian Bot împreună cu asociatul său Mihai Culda au fost implicați într-un grav accident de circulație. Autoturismul în care Lucian Bot se afla cu Mihai Culda a intrat pe contrasens, din motive necunoscute, și s-a izbit puternic de un T.I.R. care circula regulamentar. Mihai Culda a decedat pe loc.

Citește și …

EXCLUSIV – DOCUMENT: Boxerul clujean Lucian Bot, primele măsuri după furtul banilor de la accidentul din Copăceni

Citește și …

EXCLUSIV VIDEO – Cadavru jefuit la drumul mare! Peste 10.000 de lei au furat hoții la accidentul din Copăceni! Lucian Bot: “Erau banii pentru salariați”

Citește și …

VIDEO EXCLUSIV – DURERE: Mihai Culda, tânărul decedat în accidentul de la Copăceni, urma să se căsătorească

Citește și …

VIDEO EXCLUSIV – Boxerul Lucian Bot, mărturii cutremurătoare după producerea accidentului de la Copăceni: “Era mort, cu capul pe mâna mea”

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata