Take a fresh look at your lifestyle.

Autospecială de poliție proiectată într-un pieton, în zona Operei Maghiare din Cluj-Napoca

0

O autospecială de poliție a fost proiectată, de un alt autoturism, într-un pieton, în zona Operei Maghiare din Cluj-Napoca. Accidentul rutier s-a produs miercuri dimineața.

La volanul autospecialei se afla o polițistă, în vârstă de 29 de ani. Aceasta a oprit pentru a acorda prioritate pietonului, dar un șofer a venit din spate și a lovit autospeciala.

În urma impactului, mașina de poliție, neinscripționată, a fost proiectată pe zebră și a lovit pietonul aflat în traversare regulamentară.

„Conducătorul unui autoturism, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o tânără de 29 de ani, polițișt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, care în acel moment se afla oprit pentru acordarea de prioritate unui pieton angajat în traversarea străzii. În urma impactului, autoturismul condus de tânără a fost proiectat și a acroșat o persoană angajată în traversarea regulamentară a străzii. În urma evenimentului, pietonul de 64 de ani și tânăra de 29 de ani au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se precizează într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata