Take a fresh look at your lifestyle.

Tânăr din județul Cluj, accidentat mortal pe calea ferată

0

Un tânăr de 30 de ani, din Huedin, a murit după ce a fost accidentat de un tren de călători. Garnitura circula pe direcția Cluj-Napoca – Oradea. S-a întâmplat asta la ieșirea din Gara Huedin spre Oradea, vineri seara, potrivit INFOHuedin.ro.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. Leziunile suferite de tânăr erau incompatibile cu viața și a fost declarat decesul acestuia.

Tânărul făcea parte dintr-o familie modestă și avea un handicap locomotor. Tatăl său decedase recent, iar el rămăsese singur. Anchetatorii nu au putut preciza dacă a fost vorba despre un accident nefericit sau o sinucidere pricinuită de eventuale neajunsuri și singurătate.

„În jurul orei 19.30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la ieșirea din localitatea Huedin, o persoană a fost accidentată de tren. Polițiștii deplasați la locul evenimentului au constatat faptul că pe relația Cluj-Napoca-Oradea, un bărbat de 30 de ani, din orașul Huedin a fost accidentat mortal de tren. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările producerii evenimentului”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata