Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Tânăr din Râșca, dispărut! L-ați văzut?

0

Gabriel Tișe a fost găsit în viață, la Dealu Negru, comuna clujeană Călățele, într-o pensiune aflată în construcție, imobilul aparținând părinților fetei. Oamenii legii au petrecut toată ziua de marți cu iubita tânărului și prin aceasta au reușit să-l facă pe el să renunțe la gestul necugetat. Se pare că tânărul era sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului, acesta fiind incoerent în discuția cu oamenii legii, avea hainele rupte și prezenta multiple zgârieturi. Tânărul va fi transportat la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca pentru investigații. 

Citește și …
Gabriel Tișe, tânărul care amenința cu sinuciderea la începutul lunii, s-a spânzurat după ce a fost externat de la Psihiatrie

ȘTIREA INIȚIALĂ, mai jos!

Un tânăr în vârstă de 23 de ani este căutat de către polițiști și familie. Acesta a plecat azi-dimineață, 3 septembrie, de la locuința din Cluj-Napoca și nu a mai revenit, iar telefonul îi este închis. Dacă dețineți informații cu privire la acesta,  nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia.

Polițiștii desfășoară investigații pentru depistarea lui Gabriel TIȘE, un tânăr în de 23 de ani, din Râșca, care a plecat azi-dimineață de la locuința de reședință din Cluj-Napoca și nu a mai revenit. De asemenea, familia nu a mai putut lua legătura cu acesta, având telefonul închis.

Semnalmentele persoanei dispărute:

SEMNALMENTE – 175 cm înălţime, circa 70-75 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citește și … Tânărul din Râșca, dispărut în această dimineață, mesaj de ADIO pe Facebook

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata