Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Microbuz lovit de TIR pe A3, între Gilău și Turda. Mai multe persoane rănite

0

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Turda al autostrăzii A3 Gilău – Turda, la kilometrul 32, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR şi un microbuz. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil. Mai multe persoane din microbuz au suferit răni. FOTO/VIDEO, în partea de jos a articolului.

Potrivit primelor informații, autotrenul a lovit microbuzul în spate. În urma impactului, microbuzul în care se aflau opt persoane s-a răsturnat.

Potrivit salvatorilor, până la acest moment cinci persoane au nevoie de îngrijiri medicale, una fiind în stare gravă.

UPDATE -1 

„Cinci persoane din microbuz au primit îngrijiri medicale până în acest moment. Din fericire nu sunt persoane care să-și fi pierdut viața ca urmare a acestui eveniment, având în vedere că accidentul a produs un impact puternic asupra vehiculului în care se aflau persoanele rănite.
Toate victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spital. O persoană a rămas blocată în microbuz și a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei. Alte trei persoane au fost ajutate să iasă din vehicul până la sosirea echipelor de intervenție”
, precizează Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Citește și …

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata