Take a fresh look at your lifestyle.

Anchetele în cazurile „USAMV” și „Dincă de Cluj” bat pasul pe loc

0

Anchetele în cazurile „USAMV” și „Dincă de Cluj” bat pasul pe loc. Polițiștii clujeni nu au reușit să-i prindă pe autorii furtului din Rectoratul USAMV. Nici „Dincă de Cluj” nu a fost capturat, bărbatul care se presupune că a snopit în bătaie o minoră de 16 ani și a abandonat-o în agonie într-un lan de porumb.

Reamintim, joi, 3 octombrie 2019, s-a constatat de către angajații universității, ajunși la serviciu, intrarea prin efracție în clădirea Rectoratului USAMV Cluj-Napoca.

Prejudiciul total în urma spargerii Rectoratului USAMV se ridică la 90.000 de lei. Hoții au furat aproximativ 30.000 de lei cash și bonuri valorice de aproximativ 60.000 de lei.

O zi mai târziu, vineri, în 4 octombrie 2019, o minoră de 16 ani dispare. Sonia G., minora de 16 ani, din Cojocna, căutată sâmbătă de polițiștii clujeni, a fost găsită între viață și moarte într-un lan de porumb de pe raza comunei clujene Căianu. Aceasta era bătută cu bestialitate, se afla în hipotermie și în stare de semiconștiență. Minora a dispărut vineri după-masă, când se întorcea de la școala pe care o frecventează în Cluj-Napoca. Tot vineri, în publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN, vă arătam că polițiștii clujeni sunt în alertă din cauza unui Dincă de Cluj care ar ademeni copiii cu bani. În acel material, psihologul clujean Lenke Iuhos oferea sfaturi pentru părinți. Materialul poate fi citit dând click AICI. În prezent, Sonia este internată și se află în stare de șoc, aceasta refuzând să le dea polițiștilor detalii despre cum a ajuns să fie la un pas de moarte.

În cele două cazuri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj susțin că există cercuri de suspecți, dar nimic concret.

Citește și …
UPDATE – Rectoratul USAMV a fost spart. Zeci de mii de lei lipsesc din casierie
Citește și …
Dincă de Cluj există! Minora căutată ieri, găsită între viață și moarte într-un lan de porumb

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata