Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Concluzia legiștilor: mama și-a zdrobit copilul cu picioarele. Detalii șocante din anchetă

1

UPDATE

Mama criminală a fost arestată preventiv, duminică după-masă, pentru 30 de zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Este oficial! Medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca au dat duminică, la prânz, verdictul în cazul copilului de 9 ani, găsit mort sâmbătă seara. Micuțul a fost bătut cu sălbăticie de către cea care i-a dat viață, arată concluziile necropsiei. Imediat după rezultatele necropsiei, femeia a fost reținută de polițiști și urmează să fie dusă în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. Detalii șocante ies la iveală la mai puțin de 24 de ore de la declanșarea acestei povești oribile. Avem filmul complet al crimei de pe strada Timișului din Cluj-Napoca. Tot scandalul ar fi pornit de la o minciună spusă de copil.

Luca a fost omorât de cea care i-a dat viață. În urmă cu o lună băiatul a fost botezat pentru prima oară.

Citește și …
Mama are probleme psihice. Alin Tișe a dispus un audit extern la DGASPC Cluj și sesizează instituția Avocatului Poporului după crima de pe strada Timișului

Sâmbătă, femeia a rămas acasă, pe strada Timișului din Cluj-Napoca, cu cei doi gemeni de 9 ani și cu celălalt băiat de 11 ani. La un moment dat, arată datele obținute de anchetatori, femeia a început să-i lovească pe gemeni, dar și-a descărcat furia pe unul dintre ei pentru o minciună. Acesta din urmă a fost lovit de către mamă fără milă și a fost călcat în picioare. De altfel, pe corpul copilului au fost identificate urme de papuci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECOMANDĂRI
CITEȘTE ȘI …
VIDEO – Nașul copilului omorât, primele declarații după crimă
VIDEO – DGASPC Cluj, reacție după crima oribilă de pe strada Timișului

Pentru a șterge urmele, femeia a făcut curățenie în apartamentul situat la etajul 4, iar mai apoi a spălat rufele care erau pline de sânge.

Cu puțin timp înainte de miezul nopții, la domiciliu ajunge, de la muncă, concubinul femeii, care îl vede pe copil inconștient și dă alarma la 112. Ajuns la locul solicitării, medicul de pe ambulanță constată că micuțul are multiple leziuni la nivelul corpului, este fără viață, și ia decizia de a anunța organele de poliție.

La miezul nopții, strada Timișului din Cluj-Napoca se transformă. Polițiștii de la Investigații Criminale, polițiști de ordine publică și criminaliști își fac apariția și încep cercetările. În timp ce unii oameni ai legii culegeau date și informații din apartamentul groazei, alții căutau în tomberoane pentru a găsi dovezile ascunse de femeie.

Luată la audieri, alături de concubinul său, femeia nu a vrut să recunoască fapta. Abia duminică, după necropsie, femeia și-a recunoscut fapta.

Duminică dimineața, medicii legiști au efectuat necropsia micuțului și au tras concluziile: decesul copilului a survenit ca urmare a unor lovituri extrem de puternice pe care le-a primit cu picioarele și cu obiecte dure.

Imediat după ce au primit rezultatele de la IML, polițiștii au reținut-o pe femeie pentru 24 de ore. La expirarea acestui timp, ea va fi dusă în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de violență în familie sub forma omorului. În cele 30 de zile, cât ar urma să stea femeia în arest preventiv, dacă magistrații vor lua o astfel de măsură preventivă, oamenii legii pregătesc dosarul pentru a o trimite în judecată.

Citește și
1 Comentariu
  1. Florina Anca spune

    La zdup cu ea unde a învățat sa bata la casa de copii cum a fost și ea bătută ca îmi vine mie sa vin sa o bat din contra trebuia să își iubească copilași stind cum a crescut ea. 😥😥😥😥😡😡

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata