Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – VIDEO – Caz șocant în Cluj-Napoca. Cadavrul unui copilaș, găsit plin de vânătăi

0

UPDATE -2

Mama criminală a fost arestată preventiv, duminică după-masă, pentru 30 de zile.

UPDATE -1

Este oficial! Medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca au dat duminică, la prânz, verdictul în cazul copilului de 9 ani, găsit mort sâmbătă seara. Micuțul a fost bătut cu sălbăticie de către cea care i-a dat viață, arată concluziile necropsiei. Imediat după rezultatele necropsiei, femeia a fost reținută de polițiști și urmează să fie dusă în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. Detalii șocante ies la iveală la mai puțin de 24 de ore de la declanșarea acestei povești oribile. Avem filmul complet al crimei de pe strada Timișului din Cluj-Napoca.

Citește și …
Concluzia legiștilor: mama și-a zdrobit copilul cu picioarele. Detalii șocante din anchetă

Luca a fost omorât de cea care i-a dat viață. În urmă cu o lună băiatul a fost botezat pentru prima oară.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un copil de nouă ani a fost omorât în bătaie, se presupune la acest moment, noaptea trecută, într-un apartament din cartierul clujean Someșeni. Vecinii susțin că băiatul și cei doi frați ai săi erau deseori bătuți de mamă. Presupusa crimă a avut loc pe strada Timișului. Suspecții principali sunt mama și concubinul ei, aflați încă la audieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECOMANDĂRI
CITEȘTE ȘI …
VIDEO – Nașul copilului omorât, primele declarații după crimă
VIDEO – DGASPC Cluj, reacție după crima oribilă de pe strada Timișului

Copilul locuia în apartamentul din Cluj-Napoca alături de mama sa și iubitul acesteia, de fratele său geamăn și de un frate în vârstă de 11 ani.

Sâmbătă seara, în jurul orei 23:30, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că băiețelul de 9 ani este în stare de inconștiență.

Citește și …
Mama are probleme psihice. Alin Tișe a dispus un audit extern la DGASPC Cluj și sesizează instituția Avocatului Poporului după crima de pe strada Timișului

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și un echipaj medical, care a constatat decesul și rănile de pe corpul copilului. Criminaliștii au efectuat cercetarea la fața locului timp de mai multe ore și au prelevat probe în speranța că vor reuși să găsească indicii despre felul în care s-a stins din viață minorul.

Ceilalți doi copii rămași în viață au fost ridicați de autorități și duși la un adăpost, pentru a fi în siguranță.

Mama și concubinul ei se află la audieri. Anchetatorii așteaptă răspunsul medicilor legiști pentru a afla cu exactitate dacă leziunile de pe corpul minorului sunt cele care au condus la decesul acestuia.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata