Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – În fața presei, jandarmii clujeni au negat că au gazat oameni pe Cluj Arena. În realitate, o gravidă și un copilaș cu astm au ajuns la spital

0

După incidentele de la meciul dintre ”U” Cluj – FC Hermannstadt Sibiu, disputat duminică pe Cluj Arena, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca a negat că jandarmii ar fi folosit gaze lacrimogene și că spiritele s-ar fi încins și din această cauză. Afirmațiile celor de la Jandarmeria Cluj sunt contrazise de o femeie însărcinată și de soțul acesteia, ambii prezenți la meciul de fotbal alături de copilașul lor, în vârstă de doi ani, bolnav de astm. În două rânduri susțin soții Diana și Cristian Coste că au fost gazați. Mama gravidă și copilașul au ajuns de urgență la spital.

Duminică, spre finalul meciului, un suporter a pătruns pe teren. Câțiva stewarzi au vrut să-l scoată pe bărbat de pe stadion, iar un altul l-a lovit cu piciorul în cap.

Momentul în care suporterul este lovit
Momentul în care un jandarm folosește gaze lacrimogene

Acela a fost momentul în care alți suporteri ai U Cluj au intervenit pe teren și s-a iscat o încăierare în toată regula.

Un jandarm a fost lovit în cap cu un scaun aruncat din tribune, iar colegii acestuia au început să folosească gazele lacrimogene, după cum susțin cei prezenți la incident. De altfel, pe unele imagini apărute în mass media se poate observa că jandarmii au dat cu gaze. După acest episod, totul părea scăpat de sub control.

foto: digisport.ro

Întrebată de gaze, în cursul zilei de luni, Ramona Pop, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, a negat că la incidente s-ar fi folosit pentru a dispersa suporterii.

Citește și …
VIDEO – Jandarmii, reacție la două zile de la incidentele de pe Cluj Arena: Reprezentanții G.M.J. Cluj-Napoca susțin că mama și copilul gazați au fost ajutați

În realitate, mai multe persoane au fost gazate de jandarmii care nu par să fi ținut cont de nimic, după cum povestesc soții Coste.

În prima parte a clipului de mai jos puteți vedea cum reprezentantul Jandarmeriei neagă utilizarea de gaze. În a doua parte aflați povestea spusă din gura soților Coste.

Citește și …
https://ziarulclujean.ro/video-agresorul-jandarmului-capturat-a-fost-saltat-de-mascati-si-acuzat-de-ultraj-si-tentativa-de-omor/

Citește și …

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata