Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Cine este Simion Moldovan, bărbatul care a provocat accidentul mortal de la Huedin. În vară era INERT de la droguri sau alcool

1

Tânărul care a provocat accidentul mortal de la Podul Vinerii, de lângă Huedin, se numește Simion Moldovan și avea 31 de ani. Bărbatul este fiul avocatului din Huedin – Simion Moldovan. Mama lui Simi Moldovan este secretară la Poliția Huedin. Simi Moldovan, fost polițist dat afară din sistem, se afla la volanul autoturismului Audi, duminică dimineața, când a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autoturism Peugeot. Din Peugeot au murit două persoane nevinovate, respectiv șoferul și pasagerul. Simi Moldovan a decedat și el, iar alte două persoane din autoturismul condus de acesta au fost rănite grav.

În vara acestui an, Simion Moldovan a fost filmat, alături de alți doi tineri, în timp ce zace inconștient lângă un autoturism. Bărbatul a fost polițist în IPJ Cluj, dar a fost dat afară din sistem. Simi, așa cum îl știu prietenii, a fost prins băut la volan, dar motivul pentru care a fost exclus din poliție a fost acela că a spart becurile dintr-un parc. Imaginile din vară, publicate de INFOHuedin.ro.


Simion Moldovan este fiul actualei secretare a Poliției Huedin, cea prin mâna căreia trece calendarul datelor acțiunilor și raziilor organizate de Poliția Huedin. De aici și acuzația oamenilor din Huedin că tânărul circula băut prin oraș fără nicio grijă. Tatăl lui Simi este Simion Moldovan, fostul șef de la Cercetări Penale Huedin, în prezent avocat în oraș. Sursele noastre spun că Simi Moldovan a fost transportat la Spitalul Huedin în ziua în care a fost realizată filmarea.

Oamenii din Huedin acuză că Simion Moldovan se bucura de protecție din partea polițiștilor din oraș și conducea sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise fără probleme.

Cadavrul lui Simion Moldovan, alături celelalte două, a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca. Rămâne de văzut dacă în sângele bărbatului vor fi identificate substanțe interzise sau alcool.

Citește și …
Alcoolemie uriașă în sângele lui Simion Moldovan, beizadeaua din Huedin care a omorât doi tineri nevinovați și a rănit alți doi

Citește și …
În ce stare sunt supraviețuitorii accidentului de la Podul Vinerii de lângă Huedin

Citește și …
Cine sunt tinerii uciși în accidentul rutier de la Huedin

Citește și …
FOTO/VIDEO – Accident cu 3 morți și 2 răniți la Podul Vinerii, lângă Huedin

Citește și
1 Comentariu
  1. ghita spune

    acest personaj era un pericol pentru participantii la trafic in judetul cluj si judetete invecinate era protejatul politiei huedin datorita relatiilor avute de parinti in zona era cunoscut ca un borfas si un mare traficant si consumator de droguri de ani de zile se mai ocupa cu inselaciuni cum ar fi manca la restaurantele din zona si nu platea. alimenta la statiile peco si nu platea. si de la toate infractiunile comise la scos scumpul lui tata care ia dat mana libera si acuma culege rezultatele

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata